måndag 10 augusti 2009

Men va' fan...

Det var då själva fan att alla jävlar svär så inåt helvete här i Sverige! Shit, vad förbannat mycket svordomar man kan klämma in i en enda jävla liten mening.
Detta rena, fina, välorganiserade land där alla är så snygga, fräscha, blonda och solbrända. De svär som borstbindare, svenskarna. Gammal som ung. Man som kvinna.
Vad konstigt det låter. Helt ovan vid svordomar är jag ju nu inte. Det händer t.o.m att jag vid något enstaka tillfälle själv drämmer till med ett "darn it.." (Vadå? Tror ni att jag underdriver?). Men jag tycker nog att det låter lite illa när man använder svordomar som utfyllnadsord i varenda mening.

3 kommentarer:

Karin sa...

Visst känns det torftigt med människor som svär hela tiden? Jag klämmer nog i med ett f*n ibland, och blir jag riktigt förbannad så kan det slinka ur ett kvinnligt könsord (nä, inte snippa!) men jag skäms fortfarande om jag skulle råka svära inför min mamma t ex.

Dosiss sa...

Jag har blivit väldigt försiktig. Pâ jobbet säger jag tex "punaise" (häftstift) ist för "putain" (hora);)

annai sa...

Karin: Jag blir bara så förvånad när jag hör en dam i min mammas ålder som ser snygg och städad ut säga högt och tydligt: "Men va' fan, har de inte pizza här". Så fel liksom.
Ordet "snippa" är för övrigt ett av de värsta ord jag vet. Värre än den värsta svordom :)

Dosiss: Hihi, ja det blir mycket "Sh..Sugar" för mig!