onsdag 13 maj 2009

Min pappa

Idag skulle min pappa fyllt år. Han finns inte längre hos oss så det blir inte något firande med skönsång och tårta, men vi tänker lite extra på honom idag. Tänder ett ljus.
Han gick bort hastigt och oväntat, alldeles för tidigt, för snart 18 månader sedan. Bara en vecka efter lillans födelse. De hann aldrig träffas. Men de stora barnen har fina minnen av morfar. Morfar som var så rolig. De pratar ofta om honom.
Vi hoppas att han har det bra, var han nu befinner sig. I himlen säger barnen. De kan inte se honom, men de vinkar upp ibland.

7 kommentarer:

Svensk chekchouka sa...

Och jag tänker ocksâ, hoppas att han känner det. Jag har sâ mânga fina minnen där han är med, mest roliga faktiskt, mycket skratt och mycket târar...
Stor kram

annai sa...

SC: Minns du på Sv kyrkan i Paris? "Såg ni? Det står IKEA på ...!!!" lol Tanken på den pärlan hjälpte mig genom begravningen.
Kram

Svensk chekchouka sa...

asg, den minns jag tills slutet!!

Unknown sa...

Anna, jag är säker på att din pappa och min mamma har det hur trevligt som helst "däruppe" båda två så unga & härliga människor, vem vet de kanske pratar om just oss.....

annai sa...

Joakim/Fia: Ja tänk vilka rövarhistorier om oss de kan dra för varandra :)
Kram

Karin sa...

Klart papporna i himlen har koll på oss! Och skryter som bara den om sina barn och barnbarn. Vad skönt att dina stora barn har en massa minnen iaf, dem kommer man rätt långt på. Kram.

annai sa...

Karin: Det tycker jag låter förträffligt :)
Och minnena får vi förvalta väl och hålla vid liv!
Stor kram.